Menüü

MENÜÜ

17.-september – 5. oktoober

17.- 21. september, 2012 Vanalinna Põhikool

 

 

ESMASPÄEV

17. september

 

Hakklihakaste, kartul

Värske kapsa- porrusalat

Piim

Leib/sai/sepik

 

100/180

40

200

40/15/10

 

 

150/250

50

200

50/20/10

 

 

TEISIPÄEV

18. september

 

Pilaff

Porgandi- virsikusalat

Morss

Leib / sai / sepik

 

 

200

40

200

40/15/10

 

250

50

200

50/20/10

 

 

KOLMAPÄEV

19. september

 

Kana- riisisupp

Leivakreem piimaga

Puuvili

Leib/sai/sepik

 

 

220

100/100

35

40/15/10

 

 

300

150/150

50

50/20/10

 

 

NELJAPÄEV

20. september

 

Maksastrooganov, kartul

Peedisalat

Morss

Leib/sai/sepik

 

100/150

40

200

40/15/10

 

 

150/250

50

200

50/20/10

 

 

REEDE
21. september

 

Kalaseljanka

Pannkook keedisega

Puuvili

Leib/sai/sepik

 

 

220/10

1tk/20

35

40/15/10

 

 

300/20

2tk/25

50

50/20/10

24. – 28. september, 2012  Vanalinna Põhikool

 

ESMASPÄEV

24. september

 

Pasta, bolognese kaste

Porgandi- õunasalat

Morss

Leib / sai / sepik

 

 

180/100

40

200

40/15/10

 

250/150

50

200

50/20/10

 

TEISIPÄEV

25. september

 

Kanašnitsel

koorekaste, kartul

Värske kapsa- porgandisalat

Piim

Leib / sai / sepik

 

 

1tk/65

100/180

40

200

40/15/10

 

1tk/65

150/250

50

200

50/20/10

 

KOLMAPÄEV

26. september

 

Köögiviljasupp

Kakaomannapuder kisselliga

Puuvili

Leib/sai/sepik

 

 

220

100/100

35

40/15/10

 

 

300

150/150

50

50/20/10

 

NELJAPÄEV

27. september

 

Lõhe koorekastmes, kartul

Tomati- kurgisalat

Morss

Leib / sai / sepik

 

 

100/180

40

200

40/15/10

 

150/250

50

200

50/20/10

 

REEDE
28. september

 

Hernesupp

Kohupiimakreem keedisega Puuvili

Leib / sai / sepik

 

 

200

100/15

35

40/15/10

 

250

150/30

45

50/20/10

MENÜÜ

1.- 5. oktoober, 2012 Vanalinna Põhikool

 

 

ESMASPÄEV

1. oktoober

 

Piima- makaronisupp

Lihapirukas

Kohuke

Puuvili

Leib / sai / sepik

 

220

1tk

1tk

35

40/15/10

 

300

1tk

1tk

45

50/20/10

 

 

 

TEISIPÄEV

2. oktoober

 

Värske kapsa- hakklihahautis, kartul

Puuvili

Morss

Leib / sai / sepik

 

 

100

180

1tk

200

40/15/10

 

150

250

1tk

200

50/20/10

 

 

KOLMAPÄEV

3. oktoober

 

Kuldne kalasupp

Vaarikakissell vahukoorega

Puuvili

Leib/sai/sepik

 

220

180/15

35

40/15/10

 

 

300

220/20

45

50/20/10

 

 

NELJAPÄEV

4. oktoober

 

Viiner, koorekaste, kartul

Hapukapsasalat

Piim

Leib/sai/sepik

 

 

1tk/100/180

40

200

40/15/10

 

2tk/150/250

50

200

50/20/10

 

 

REEDE
5. oktoober

 

Kanakaste-porgandi ja aedubadega, riis

Värske kapsa- porgandisalat

Morss

Leib/sai/sepik

 

 

 

100/180

40

200

40/15/10

 

 

150/250

50

200

50/20/10

IGA PÄEV KOOLISÖÖKLAS SAADAVAL PIIM.